Fashion update Co&Co

Boek nu een afspraak online via onze website en ontdek onze nieuwe herfst/winter collectie AW20!

BOOK
ONLINE

Get ready for a new season

Groetjes

Team CO&CO

DEURBELEID

Beste klant,

Bij Co & Co gelden de

actuele maatregelen rondom corona.

 

Wij vragen u vriendelijk om u aan deze maatregelen te houden voor uw veiligheid en die van onze medewerksters.

Volg te allen tijde hun aanwijzingen op zodat een ieder veilig & gezellig bij ons kan winkelen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op via 076-5145062 of spreek een medewerkster aan in de winkel. Wij helpen u graag!

#Fashionreport

De stoere jaargetijden zijn begonnen! De winkel hangt vol met nieuwe stijlen, kleuren en kwaliteiten passend bij het modeseizoen herfst/winter 2020.

 

Graag nodigen we je dan ook uit zodat we de belangrijkste, tofste en inspirerendste modetrends voor het komende seizoen aan je kunnen laten zien.  

We hebben weer een aantal nieuwe labels toegevoegd aan de collectie die onze mooie mix aan labels helemaal afmaken. Benieuwd? Maak dan nu online een afspraak voor een persoonlijke style advies of kom gewoon gezellig langs. Onze stylistes helpen je graag.

Tot snel!

Closet

Tips

Ken jij dat ook: A full closet but nothing to wear? Bij Co & Co helpen we graag om je kast weer een boost te geven. Leuke aanvullingen of nieuwe sets die de rest weer completeren. Haal nu het maximale uit je kast en Book een afspraak online!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je via onderstaande button in op onze nieuwsbrief! Zodat we je op de hoogte kunnen houden over de nieuwe collecties, leuke acties en evenementen! Don't worry we gaan je niet overladen met mailtjes ;-)

Follow us on Instagram

Summum

New Season 2020

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Co&Co

Veemarktstraat 10

4811 ZE Breda

076-5145062

© Co&Co 2020