top of page

NOTHING TO WEAR

THE LOOK OF THE NEW SEASON

Ken jij dat ook? Een volle kast maar toch niks om aan te trekken. Wij helpen je graag om je kast weer een boost te geven met goede basis en trend items. Of het nu gaat om een hele nieuwe set of aanvulling, wij staan klaar om je kast weer compleet te maken. 

Komt dit jou bekend voor? Kom gezellig langs!

Groetjes

Team co & co

IMGL1847_MB.jpg
IMGL1247_MB.jpg

Wat we veel zien dit seizoen is cargo, metallics, denim en grijstinten! En dat voor alle leeftijden en stijlen. Hoe leuk is dat!? Daarnaast zie je ook veel mooie warme kleuren. Ik laat jullie graag een aantal leuke trends zien. Vind je het toch lastig? Kom dan vooral langs in de winkel en sta open voor de nieuwe trends en adviezen.

76F99B39-EA73-4D5C-8B8F-06DFCA344EEE.PNG

Denim in zowel grijs als blauwtinten en dan gewoon lekker op elkaar. Hoe leuk! Zo hebben wij dit fantastische flowy co-ord set in de winkel. Draag de blouse zowel dicht als open met een leuk t-shirt er onder. 

Metallics is iets waar je niet onderuit komt deze winter. Je ziet het terugkomen in schoenen, tasjes, leuke broeken en nog veel meer. De zilveren metallic is perfect te combineren met de mooie grijstinten die je dit seizoen ook veel ziet. 

40C5417E-F1E2-4BD9-BE51-5145721EDD35.PNG
278B94EA-AFF9-4A1D-90E6-01C31FFAB2B4.PNG

Net als de metallics kan je ook niet onder de cargo uit. Of het nou is verwerkt in een broek of rok. We hebben ze in extreme vormen maar zeker ook voor diegene die denkt ik weet niet of dat helemaal mijn ding is. Advies: kom naar de winkel en probeer het gewoon eens.

bottom of page